ponedjeljak, 25. travnja 2016.

Ciganske karte za gatanje - karta LJUBAVNIK

LJUBAVNIK - karta ljubavnika označava osobu sa kojom postoji vrlo jaka povezanost,ljubav ili veza.Kada se ova karta pojavi ona uvijek govori o osjećajima koji su više ljubavne i romantične nego prijateljske prirode.

Kada se pojavljuje u sadašnjosti te  bližoj i daljoj budućnosti, ova karta nagovještava da vam je u život nedavno ušla ili će uskoro ući posebna osoba sa kojom bi mogli uću u ljubavni odnos ili vezu.

Kod pojave ove karte na polju prošlosti radi se o vašoj bivšoj ljubavi koja vam je još uvijek prisutna u mislima i srcu.

Ovo vrijedi ako se karte otvaraju za žensku osobu i pojavi joj se karta ljubavnik.Ukoliko se karte otvaraju za mušku osobu karta ljubavnik označava samu osobu kojoj se karte otvaraju.

Isto vrijedi za kartu ljubavnica koja kada se pojavi ženskoj osobi označava samu osobu,a kada se pojavi muškoj osobi označava bivšu ili buduću ljubav.

 Ukoliko želite brzo i jednostavno naučiti gatati i kupiti ciganske karte i posebne podloge za učenje gatanja detalje možete naći ovdje SET ZA GATANJE - NAUČITE GATATI