utorak, 3. svibnja 2016.

Ciganske karte - značenje karte ljubomora

LJUBOMORA - ciganska karta ljubomora je vrlo jednostavna i označava ljubomoru,ali i zavist,ljutnju i ogorčenost,a da li se odnosi na vaše emocije prema nekoj osobi ili situaciji ili je netko ljubomoran,ljutit ili ogorčen na vas ovisiti će o ostalim kartama u postavi koja vam se otvorila.

Kao i sve ostale ciganske karte i ovu kartu tumačiti ćete ovisno o ostalim kartama u jedinstvenoj kombinaciji koja vam se otvorila.

Ovo je karta koja generalno znači negativne emocije,emocije koje nam ne nude rješenja i od kojih ne možemo imati puno koristi ali koje je važno prepoznati i naučiti se nositi s njima.

Karte će nam često otkriti i ono što o sebi ne želimo čuti,pa nam tako i ova karta može ukazivati da nas muče emocije koje nam ne donose ništa dobro.

Karta ljubomora može nam ukazati i na osobu koja je prisutna u našem životu,a koja prema nama usmjeruje negativne emocije ljutnje,ljubomore i zavisti.
U svakom slučaju,ova karta nas upozorava da  bolje obratimo pozornost na vlastite i tuđe emocije.

 Ukoliko želite brže i jednostavnije naučiti gatati i kupiti ciganske karte i posebne podloge za učenje gatanja detalje možete naći ovdje SET ZA GATANJE - NAUČITE GATATI