ponedjeljak, 8. kolovoza 2016.

Ciganska karta NEPRILIKA

NEPRILIKA

Ciganska karta neprilika označava probleme i neprilike i njezino značenje je dosta jednostavno,no važno je reći da će veličina problema i neprilike ovisiti najviše o ostalim kartama u postavi.

Ukoliko ju okružuju negativne i teške karte poput nesreće,neiskrenosti i gubitka problem će biti veći  i trebati će dosta vremena i truda da se riješi.

Ukoliko je karta okružena pozitivnim kartama poput veselja,nade ili dara problem će se vrlo brzo riješiti i nemate razloga za brigu.

Kada se karta neprilika javi zajedno sa kartama koje označavaju autoritet poput suca i oficira znači da će problemi biti povezani sa zakonom.

Ukoliko se karta javila na području koje označava budućnost,neprilike i problemi tek slijede,a ukoliko je na području sadašnjosti problemi su već prisutni.

 To su samo neka od značenja. Puno značenje ove karte i njezin puni smisao ćemo dobiti tek kada ju povežemo sa ostalim kartama.U tome i je zanimljivost ali i ljepota ciganskih i svih drugih karata za gatanje.
Ukoliko želite brže i jednostavnije naučiti gatati i kupiti ciganske karte i posebne podloge za učenje gatanja detalje možete naći ovdje SET ZA GATANJE - NAUČITE GATATI