petak, 19. kolovoza 2016.

Ciganska karta oficir

Ciganska karta oficir nam u doslovnom smislu označava službenu osobu ili bilo koju osobu  koja nosi uniformu pa će tako označavati policajca,vojnika,liječnika ali i bilo koju osobu koja u okviru svog posla nosi uniformu.

Šire značenje ove karte je pomoć i riješavanje nekog vašeg problema  s kojim bi vam ova osoba mogla pomoći.

U skladu s tim, pojava karte oficir okružene sa pozitivnim kartama poput veselja,nade,poruke,dara ili sreće znači da će vam ta osoba pomoći da riješite neki vaš problem ili se pokazati kao presudna osoba u vašem životu u određenom trenutku.

S druge strane,ako vam se karta oficir pojavljuje okružena sa negativnim kartama poput gubitka,lopova,neprijatelja,bolesti,neprilike ili nesreće ona znači da bi vam mogli uslijediti problemi sa službenim osobama i državnim organima ili neprilike sa bilo kojim oblicima pravila.

 Puno značenje ove karte i njezin puni smisao ćemo dobiti tek kada ju povežemo sa ostalim kartama.U tome i je zanimljivost ali i ljepota ciganskih i svih drugih karata za gatanje.
Ukoliko želite brže i jednostavnije naučiti gatati i kupiti ciganske karte i posebne podloge za učenje gatanja detalje možete naći ovdje SET ZA GATANJE - NAUČITE GATATI