nedjelja, 21. kolovoza 2016.

Ciganska karta tuga

Karta tuga znači periode žalovanja i tuge,no njeno značenje u potpunosti se može tumačiti isključivo kada  ju povežemo sa okolnim kartama.

Pojava  karata poput ljubavnika,neprijatelja,lopova,suca ili neprilike zajedno sa kartom tuge pojasniti će nam izvor tuge i  razjasniti otkud ona dolazi,a pozicija na kojoj se pojavljuje karta otkriti će nam da li nam dolaze bolji dani ili tuga tek slijedi.
Kada se javlja na poziciji sadašnjosti znači da smo upravo u teškom periodu i moramo izdržati još malo.

Ukoliko se ova karta nađe u postavi na poziciji prošlosti,znači da nam sadašnjost već nudi izlazak iz tužnog perioda i popravljanje situacije.

Ako se karta pojavi na području budućnosti,tužni period tek slijedi,ali ćemo ukupnu situaciju koja nam se sa svim kartama otvorila moći vidjeti tek kada protumačimo sve karte koje su se otvorile.

Puno značenje ove karte i njezin puni smisao ćemo dobiti tek kada ju povežemo sa ostalim kartama.U tome i je zanimljivost ali i ljepota ciganskih i svih drugih karata za gatanje.
Ukoliko želite brže i jednostavnije naučiti gatati i kupiti ciganske karte i posebne podloge za učenje gatanja detalje možete naći ovdje SET ZA GATANJE - NAUČITE GATATI