ponedjeljak, 8. kolovoza 2016.

Ciganska karta udovac

UDOVAC

Ciganske karte rijetko imaju doslovno značenje,pa tako i karta udovca ne znači uvijek nužno udovca.Ona ima nešto šire značenje.

Ukoliko ste muška osoba i otvori vam se karta udovca,ona vas upozorava da je vašem braku ili vezi možda došao kraj.Može označavati i vezu ili brak koji su već završili formalno ali ste  još uvijek previše emocionalno vezani za tu osobu.

Kada se karta udovac pojavi ženskoj osobi ona znači da u životu imate prisutnu ( ili ćete ju uskoro upoznati ) mušku osobu koja je udovac,nedavno razveden ili je nedavno okončao vezu.
O drugim kartama u postavi će ovisiti da li je taj muškarac dobra prilika i dobar za vas ili ne.

Kod pojave ove karte na ostalim područjima života možemo reći da ona uvijek označava nešto što je završilo ili će uskoro završiti.

To su samo neka od značenja. Puno značenje ove karte i njezin puni smisao ćemo dobiti tek kada ju povežemo sa ostalim kartama.U tome i je zanimljivost ali i ljepota ciganskih i svih drugih karata za gatanje.
Ukoliko želite brže i jednostavnije naučiti gatati i kupiti ciganske karte i posebne podloge za učenje gatanja detalje možete naći ovdje SET ZA GATANJE - NAUČITE GATATI