petak, 19. kolovoza 2016.

Ciganska karta vjenčanje - svadba


Ciganska karta vjenčanje znači svaki oblik trajnog saveza,ozbiljne veze ili ozbiljnog odnosa,a naravno znači  i moguće vjenčanje.Ukoliko ste u ozbiljnoj vezi i karta vjenčanje vam se pojavi i bude okružena pozitivnim kartama poput ljubavi,sreće ili veselja ona znači da vam slijedi vjenčanje.

Isto tako, kada je ova karta okružena negativnim kartama poput smrti ili nesreće ona znači razvod,kraj dulje veze i prekid.Ostale negativne karte oko nje,poput neprilike ili neiskrenosti,znače probleme u postojećoj vezi ili braku.

Onima koji su slobodni ona nagovješta ulazak u ozbiljnu vezu.

Na drugim područjima života njeno značenje je vrlo slično.Tako će ona na području posla značiti nalaženje trajnog i stalnog posla,a kod financijske i novčane situacije da ćete za promjenu situacije na bolje morati surađivati s nekim i da vaša situacija uvelike ovisi o nekom drugom.

 Puno značenje ove karte i njezin puni smisao ćemo dobiti tek kada ju povežemo sa ostalim kartama.U tome i je zanimljivost ali i ljepota ciganskih i svih drugih karata za gatanje.
Ukoliko želite brže i jednostavnije naučiti gatati i kupiti ciganske karte i posebne podloge za učenje gatanja detalje možete naći ovdje SET ZA GATANJE - NAUČITE GATATI