ponedjeljak, 5. rujna 2016.

Ciganska karta ljubavnica

Kada se karta ljubavnica pojavi muškarcu u postavi za ljubav,ona najčešće označava novu ljubav u životu ili da je veza u kojoj se nalazi kvalitetna i ima budućnost.

Također znači i da jedan odnos koji ima u životu a koji još nije postao veza ima velike šanse da postane ozbiljna veza.

Kada se karta ljubavnica pojavi ženi u postavi ona simbolizira nju samu,dakle osobu koja otvara karte ili kojoj se karte otvaraju.

Njezina pojava obično znači skretanje pozornosti na to da sebi trebate biti na prvom mjestu i da će zadovoljstvo i ljubav u životu doći kada sebe stavite na prvo mjesto.

Podsjeća nas da ljubav kreće od nas samih i širi se  prema drugima. Tek tada  može i netko nov ući u naš život.To nije ona sebična ljubav u kojoj volimo samo sebe već ljubav u kojoj moramo voljeti sebe da bi u naš život ušla dobra i kvalitetna osoba.

Ova karta nas zapravo podsjeća da moramo prema sebi pokazati  ljubav .

Tada će sve krenuti na bolje i u našem ljubavnom životu.

Isto vrijedi i za posao,financije i zdravlje.Obilje poput novog posla,zgoditka,poklona ili ozdravljenja može doći u naš život tek kada mislimo i znamo da ga zaslužujemo.
 Puno značenje ove karte i njezin puni smisao ćemo dobiti tek kada ju povežemo sa ostalim kartama.U tome i je zanimljivost ali i ljepota ciganskih i svih drugih karata za gatanje.
Ukoliko želite brže i jednostavnije naučiti gatati i kupiti ciganske karte i posebne podloge za učenje gatanja detalje možete naći ovdje SET ZA GATANJE - NAUČITE GATATI