četvrtak, 1. rujna 2016.

Ciganska karta smrt

Značenje karte smrt ponekad znači doslovno i nečiju smrt,no u najviše slučajeva ona ima puno šire značenje i upozorava nas na kraj nečega,bilo s da se radi o nekom odnosu u našem životu,poslu za koji je došlo vrijeme da završi ili kraju nekog našeg problema.

Dakle,kao što vidite,karta smrt može imati i negativno i pozitivno značenje kao i svaka druga karta i u tome je zanimljivost i složenost tumačenja  karata za proricanje.

Uvijek moramo uzeti u obzir cijelu sliku i sve karte koje smo otvorili u postavi za neko pitanje da bi dobili potpuno i kvalitetno tumačenje.

Karta smrt označava kraj nečega u vašem životu,bilo dobrog bilo lošeg.

Ukoliko se pojavi u postavi sa kartama poput ljubavi,ljubavnika ili ljubavnice raditi će se o kraju ljubavnom odnosa sa nekom osobom.
Isto tako,pojava ove karte sa kartom neprilika značiti će kraj vašim problemima.

Puno značenje ove karte i njezin puni smisao ćemo dobiti tek kada ju povežemo sa ostalim kartama.U tome i je zanimljivost ali i ljepota ciganskih i svih drugih karata za gatanje.
Ukoliko želite brže i jednostavnije naučiti gatati i kupiti ciganske karte i posebne podloge za učenje gatanja detalje možete naći ovdje SET ZA GATANJE - NAUČITE GATATI