petak, 9. rujna 2016.

Ciganska karta stalnost

Značenje karte stalnost ćemo uvijek tražiti u njezinom odnosu sa ostalim kartama u postavi.

Ona ima dva osnovna  značenja.Pozitivno i negativno.Jedno je njezino značenje da nam otkriva stagnaciju na nekom području...stagnaciju i malo događanja te stajanje na mjestu pri traženju posla,u sudskom sporu,traženju nove ljubavi ili staganciju na području financija.

U tom smislu karta stalnost nam otkriva da se situacija neće puno mijenjati i da ne trebamo očekivati velike pomake i promjene.

Ona tada znači  stalnost  nekog problema i u tom slučaju ova karta baš i ne obećava puno...znači da ćemo se morati strpiti neko vrijeme prije nego što dođe do promjene na bolje.

S druge strane,karta stalnost ima jedno vrlo pozitivno značenje,a to je da ona s druge strane   otkriva postojanost i stabilnost pa će tako značiti i postojane  emocije u nekoj vezi,postojanost i sigurnost na poslu, sigurnost u financijskoj situaciji kao i stabilnost zdravlja.Dakle,kao i svaka karta,i karta stalnost ima svoje osnovno značenje ali kada ju stavimo u kontekst drugih karata otvaraju se potpuno novi slojevi i nova tumačenja.

Dakle,ona u osnovi znači stalnost i stabilnost i to je njezino glavno značenje.Ukoliko vam je situacija dobra i pozitivna ova karta vam donosi dobre vijesti,a ukoliko ste u nekakvom problemu znači da se  problem još neko vrijeme neće riješiti.

Naravno,konačno i potpuno  značenje moguće je otkriti tek kada povežemo sve karte koje su se otvorile.
U tome i je zanimljivost ali i ljepota ciganskih i svih drugih karata za gatanje.
Ukoliko želite brže i jednostavnije naučiti gatati i kupiti ciganske karte i posebne podloge za učenje gatanja detalje možete naći ovdje SET ZA GATANJE - NAUČITE GATATI