petak, 16. rujna 2016.

Ciganska karta svećenik

Ova karta označava osobu koja je u poziciji da vam pomogne, da vas savjetuje i da vas usmjeri u nečemu što vam je bitno. Da vam pomogne sa nekim vašim konkretnim problemom ili dilemom.

Kartu svećenika ne treba promatrati samo u kontekstu religije pa tako karta svećenik ne mora predstavljati nužno samo svećenika i duhovnu osobu u nekoj religiji već se može raditi o bilo kojoj osobi koju cijenite, kojoj vjerujete i čija riječ i savjet za vas imaju težinu.

To može biti prijatelj, znanac, rođak ili roditelj ali i osoba koju ne poznate ali ima veliki utjecaj na vas.
Karta svećenika zapravo predstavlja savjetnika koji vam može pomoći.

Kada se karta svećenik pojavi na području prošlosti i sadašnjosti imajte na umu da je ta osoba već prisutna u vašem životu ali je moguće da ju još niste prepoznali i niste shvatili njezin značaj i potencijal da vam pomogne.

Karta svećenik nam također često pokazuje da moramo uzeti u obzir i duhovnu stranu našeg života,a ne samo materijalnu i da se odgovori na naša pitanja kriju u nematerijalnom svijetu i duhovnosti.
Naravno,konačno i potpuno  značenje moguće je otkriti tek kada povežemo sve karte koje su se otvorile.
U tome i je zanimljivost ali i ljepota ciganskih i svih drugih karata za gatanje.
Ukoliko želite brže i jednostavnije naučiti gatati i kupiti ciganske karte i posebne podloge za učenje gatanja detalje možete naći ovdje SET ZA GATANJE - NAUČITE GATATI