srijeda, 9. studenoga 2016.

Narukvica za smirenje, opuštanje duha i tijela, uravnoteženje energije i uklanjanje psihičkog pritiska i stresa

Ovo je posebna narukvica od svjetlucavog pješčanog kamena, jedinstvenog poludragog kamena koji pomaže balansiranju i jačanju energije. Pješčani kamen umiruje dušu i tijelo  tijekom stresnih razdoblja i preporuča se svima koji su duže vrijeme pod  stresom kao i ljudima koji imaju manjak energije i osjećaju umor i koji nikako da postignu neki konkretan cilj u svom životu. Ljudima koji su skrenuli s puta i trebaju jačanje energije i povrat svoje snage i mira.

Pješčani kamen  pomaže kod nesanice, nervoze i anksioznosti i uklanjanju psihičkog pritiska i to je njegova najveća snaga.


 Ukoliko ste se umorili i nemate dovoljno energije za svakodnevne napore, ako vam sve predstavlja problem, naročito ako nikako da se pokrenete u smjeru kojem želite, da poduzmete prvi korak i postignete rezultat ovo je pravi kamen za vas.

Ako imate problema sa ustrajanjem u dijeti, učenju, novoj navici ili bilo kojem planu u životu, pješčani kamen je dobar odabir za vas. Svojom posebnom energijom će polako preokrenuti energiju u vašem životu i tijelu. Svakodnevnim nošenjem na ruci u svakom trenutku ćete biti podsjećani na to da se vaša energija mijenja na bolje. Ukoliko je vaša energija ozbiljno narušena i sumnjate da je na vas bačen urok, preporučam da pročitate SLJEDEĆE
 Pješčani kamen je poludragi kamen koji pomaže koncentraciji, povećava efikasnost učenja i donosi jasnoću misli i razmišljanja.

Ovo je kamen koji jača osobu koja ga nosi i preporuka je nositi ovu narukvicu što je duže moguće tijekom 24 sata za maksimalan efekt.

Pješčani kamen je tamno plave boje i u svojoj strukturi sadrži prirodne svjetlucave čestice  koje ga čine tako posebnim.
Ova narukvica ima univerzalnu veličinu, rastezljiva je i ugodna za nošenje.
Veličina svakog kamena u narukvici je 8 mm.

Cijena narukvice je 120 kn + poštarina (15kn ako plaćate na tekući račun,a 25 kn ako plaćate pouzećem).
Informacije  i narudžba   099 889 5553
Za ostale narukvice od  poludragog kamenja i detalje o njihovim svojstvima kliknite OVDJE

 Ukoliko želite tarot analizu nekog problema koji vas muči ili analizu nekog područja vašeg života ( ljubav, konkretna veza, posao, financije, zdravlje ) slobodno mi se obratite na mail  tarothos@gmail.com da pogledamo što Vam se  otvara i što vaše karte otkrivaju.
Moje cijene su vrlo povoljne,počinju već od 45 kn,a sve detalje možete vidjeti OVDJE

Srdačan pozdrav od Lene

TAROT ANALIZA JEDNOG PODRUČJA (npr. ljubav) - 45 KN
TAROT ANALIZA DVA PODRUČJA (npr. ljubav i posao) - 70 KN
TAROT ANALIZA TRI PODRUČJA (npr. ljubav,posao,financije) - 90 KN
TAROT ANALIZA ČETIRI PODRUČJA (ljubav,posao,financije,zdravlje)  - 110 KN

POSEBNA ASTRO-TAROT ANALIZA 1 PODRUČJE - 50 KN
POSEBNA ANALIZA OTKRIVANJA UROKA - 50 KN

KONTAKTIRAJTE ME

INOZEMNI KLIJENTI O MENI
DOMAĆI KLIJENTI O MENI